Het Brocantique Huys
 

Over ons

 

"Het is geweldig wanneer je vanuit inspiratie van binnenuit je werk  kunt maken"


Onze passie voor de oudheid, oude bijzondere items, antiek en brocante, heeft ons geïnspireerd om Het Brocantique Huys op te starten.


Niet alleen voor onszelf maar ook om anderen ervan te laten genieten, dat is fantastisch! 


Prachtig authentiek meubilair, woonaccessoires of aardewerk nemen we mee van markten, beurzen, veilingen, winkels en onze vaste adressen in binnen- en buitenland. Zo nodig worden stukken gerestaureerd en opnieuw gestoffeerd in onze werkplaats. En in opdracht van de klanten restylen wij (klein) meubilair.


Deze vondsten hebben al een leven achter de rug en dat stralen de items ook uit! Er zit karakter in en we kopen deze voor de warmte die ze in zich hebben. Het geeft ook meerwaarde aan bestaande interieurs.


Authentieke fauteuils geven een extra dimensie in je woning. Oude potten en kruiken die geweldig staan met bijvoorbeeld een paar takken erin. Prachtig porseleinen servies. En de oude kastjes en tafels, met de tekenen van de tijd waarin ze gebruikt zijn, maar die zo passend te combineren zijn met nieuwe items of meubilair.


Kom gerust eens kijken; u bent van harte welkom in onze webwinkel en voor bezichtigingen in ons Huys. Mail of bel ons even voor een afspraak. De koffie staat klaar!

 
E-mailen
Bellen
Map
Info